Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lluís Romani

músic i compositor!

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Locus Amoenus - Peça alegre per piano

Aquesta publicació requereix subscripció al nivell Música Per Inspirar-se.
Música Per Inspirar-se
Sempre s'ha dit que la música va lligada a les emocions, i que les emocions van lligades a les persones. Quina gran veritat! Sentir el dolor de la tristesa, el fervor de l'alegria, recordar amb melancolia records que ens feien riure, plorar... Les ganes de ballar, de cantar i de viure! Tot això ho poden oferir els martells d'un piano, les cordes d'una guitarra o el bec d'una flauta. I és que en efecte, la música ens afecta, i molt!

Particularment sempre he estat un admirador de l'art i fa temps que vaig decidir endinsar-me dins el món de la música; per poder sentir i fer sentir, gaudir i fer gaudir, però sobretot, emocionar-me i fer que els que m'escolten s'emocionin amb mi. 

La veritat és que encara sóc jove i estic aprenent dia a dia dels meus errors i de les meves fetes. 
Si voleu endinsar-vos dins la meva música, ajudar-me a desenvolupar-me com a artista, i gaudir del que modestament componc, aquest és el vostre lloc! 

Adicionalment a les meves peces en sí, també tindreu accés de forma trimestral a un concert acústic gravat, on interpretare tota una varietat de temes que ens han alegrat durant els últims anys, de diversos gèneres i períodes temporals! 

Moltes gràcies per voler formar part del meu projecte, que ara també és vostre! 
4,00 € mensuals